Stanovanje dvosobno Moste Polje, Nove JaršeCena: 264.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00273BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Nove Jarše
področje podrobno:
Moste Polje
leto izgradnje:
1981
velikost:
61,90 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Moste Polje, Nove Jarše (Clevelandska ulica), prodamo prijetno, svetlo in izredno funkcionalno (predelano v dvoinpolsobno), pretežno prenovljeno in opremljeno stanovanje skupne površine 61,9 m2 (54,4 m2 bivalne površine, 3,8 m2 balkona, lože in 3,0 m2 kleti). 

Na objektu je bila 2010 prenovljena streha, medtem ko je bila fasada prenovljena pred parimi leti. Samo stanovanje je bilo sprotno prenavljano (okna z roletami, prostorska predelava, talne obloge so bili prenovljeni pred slabimi dvajsetimi leti, kopalnica z inštalacijami in kuhinja sta bili prenovljeni pred slabimi desetimi leti, prav tako protivlomna vhodna vrata, klima je bila vgrajena pred parimi leti). Stanovanje je iz osnovnega dvosobnega tlorisa funkcionalno predelano, tako da ima poleg prostorne kuhinje z velikim oknom osrednji dnevni del z balkonom, ločeno otroško sobo z oknom in spalni del brez okna. Stanovanje daje zelo prostoren, svetel občutek, ima krasno osrednjo dnevno sobo s panoramskim oknom z izhodom na balkon, ložo, je opremljeno, kjer kompletna oprema na željo kupca ostaja v stanovanju. Stanovanje ima pretežno severno orientacijo, je v vrhnjem nadstropju in ima krasen razgled na okolico in hribe.   

Objekt je zelo dobro vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, pošta, nakupovalno središče BTC, rekreacijske površine, AC priključek) je v neposredni bližini, ima dvigalo brez dodatnih stopnic, zato je zelo primerno tudi za starejše in gibalno omejene ljudi. Stanovanje je zemljiškoknjižno, katastrsko urejeno, brez bremen in vseljivo po dogovoru.   

Ponudbeni pogoj prodajalca - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2% ali plačilo davka od prodaje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info