Čemu obstajamo?

V več kot 27 letih sem videl marsikaj.

K meni so prihajali ljudje s slabimi izkušnjami. Tisti, ki so bili prej prepuščeni na milost in nemilost neosebnemu ravnanju in pravnemu neznanju. Tu so imeli občutek, da so našli oazo prijaznosti in človečnosti. Kot so mi povedali, so imeli občutek, da so našli prijatelja, ki bo poskrbel zanje, kot bi poskrbel zase.

V nekaj letih sem okoli sebe zbral ekipo podobno čutečih, ki so pripravljeni rešiti vsako težavo stranke. Tako je nastala ekipa Nepremičnin Klemenčič. Sledimo trem pravilom:

1. Tu smo, da pomagamo.

Marsikdo vam bo povedal, da je v poslu zaradi denarja. Mi smo v tem poslu, ker v njem uživamo. In največji užitek je začutiti navdušenje ali mir nekoga, ki smo mu pomagali rešiti poprej nerešljiv pravni, lastniški ali finančni problem, povezan z nepremičnino. Zato vedno priskočimo na pomoč, brez kalkuliranja.

2. Nič ni nemogoče.

Z nekaj izkušnjami, z veliko volje, s pravimi poznanstvi in močno željo po pomoči smo že velikokrat naredili, kar je bilo poprej nerešljivo. Kot je nekoč rekel Walt Disney, "prav užitek je delati, kar je nemogoče".

3. Vse uredimo kot za najboljšega prijatelja.

Ne samo, da drugače ne želimo, tu je tudi nagrada za nas. Bolj, ko boste zadovoljni, več ljudem nas boste priporočili. In v našem poslu, kjer večina ljudi kupuje ali prodaja le enkrat na desetletje ali več, so priporočila izjemno dragocen vir novih strank. Zato naredimo vse, da smo v sicer krutem svetu nepremičninskih poslov najboljši prijatelj stranke.

Imate tudi vi izkušnjo, kako zelo stresna sta lahko nakup ali prodaja nepremičnine?

Če si tega ne želite več, se spoznajmo v živo.

Pokličite me na GSM 041 648 778 ali nam pišite na info@nepremicnine-klemencic.si. Naredite to zdaj. Obiskali vas bomo ali pa vas povabili na skodelico česa toplega in poživljajočega v naši pisarni na Linhartovi cesti 13 v Ljubljani.

Borut H. Klemenčič

 

Poišči nepremičnino

Izdelava: www.kabi.info