V čem smo edinstveni?

Siti neosebnega odnosa? Siti tega, da se "ne da"?

Dobrodošli v najbolj osebno agencijo. Naj pojasnim, kaj pomeni "osebno".

Za večino ljudi sta nakup ali prodaja nepremičnine zelo stresna. Gre za velike vsote denarja, čustveno navezanost na staro nepremičnino ali skrbi glede stanja nove. Vsem gredo na živce tisti agenti, ki želijo za minimum dela pobrati kar največ denarja. Ali pa agencije, ki obljubljajo visoko prodajno ceno, potem pa se mesece nič ne zgodi.

A to so manjše težave. Obstajajo veliko hujše.

Te so povezane z odnosi in lahko trajajo leta in desetletja. Recimo, nikoli rešen problem meje med sosedoma. Skregani člani družine, ki se leta ne morejo dogovoriti o ničemer, zaradi česar nepremičnina propada. Statusna težava parcele ali nepremičnine. 

Ali pa, recimo, ko gradnja soseske Zeleni Gaj stoji, ker zaradi sporov s Stanovanjskim skladom ni mogoče preseliti starih prebivalcev in pridobiti zemljišča za gradnjo. Osebno sem pripomogel, da so bili v 15 mesecih zglajeni vsi spori, preseljeni vsi prebivalci in pridobljena vsa zemljišča. 

TO so težave, ki jih rešujemo v Nepremičnine Klemenčič.

Ni dovolj, da si strokovnjak za nepremičnine. Ni dovolj, če si dober prodajalec. Za tovrstno problematiko moraš biti človek, ki z vsemi vpletenimi naveže pristen stik in zgladi nesoglasja in nesporazume. Gre za osebni odnos, ki ga ljudje niso vajeni, ko navezujejo stik z običajnim nepremičninskim agentom.

Zato smo najbolj osebna nepremičninska agencija. Tu boste imeli občutek, da se da narediti tisto, ker se drugje ne da. In da vam pomaga prijatelj, ki vas dobro pozna in želi dobro.

Preverite. Spoznajmo se.

Pokličite me na GSM 041 648 778 ali nam pišite na info@nepremicnine-klemencic.si. Naredite to zdaj. Obiskali vas bomo ali pa vas povabili na skodelico česa toplega in poživljajočega v naši pisarni na Linhartovi cesti 13 v Ljubljani.

Borut Klemenčič

Poišči nepremičnino

Izdelava: www.kabi.info