Stanovanje enosobno Bežigrad, BežigradCena: 179.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00261BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1929
leto prenove:
2016
velikost:
55,10 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Lj., Bežigrad (nasproti Gospodarskega razstavišča); prodamo polkletno, vendar zelo prijetno, prostorno in večinoma prenovljeno enosobno (funkcionalno predelano v dvosobno) stanovanje v skupni površini 55,1 m2 (poleg stanovanjske površine še sorazmerni delež skupnega zemljišča, v naravi kot vrt).

Stanovanje se nahaja v polkletni etaži petstanovanjske, klasično grajene hiše. Hiša je v povprečnem stanju, predvidena je delna obnova fasade. Samo stanovanje je bilo v zadnjih tridesetih letih sprotno obnavljano (kopalnica z inštalacijami, okna z roletami, izolativni tlaki s talno, vinilno oblogo, kuhinja,...), je prijetno, prostorno in funkcionalno predelano v dvosobno (kuhinjski in dnevni del v enem prostoru, ločena, zelo prostorna spalnica), ogrevanje je preko mestnega toplovodnega omrežja. Okna so v nivoju zunanjega zemljišča, velika, zato je samo stanovanje s pretežno južno orientacijo zelo svetlo. Skupno zemljišče v izmeri 569 m2 za in ob stavbi je pravilne oblike in nudi precejšnjo intimo vsem stanovalcem v hiši, delno ga uporabljajo za zelenjavne vrtove, delno kot zelenico in dvorišče. Hiša je vpisana v kataster stavb, vzpostavljena je etažna lastnina in ima upravnika. 

Vsa potrebna infrastruktura (šole, vrtec, zdravstveni dom, pošta, lekarna, banka, trgovine, ...) je v neposredni bližini, do samega centra mesta je le nekaj minut hoje. Enota je vseljiva po dogovoru v nekaj mesecih, možen je tudi najem enote s strani prodajalke.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2% ali plačilo davka od prodaje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info