Hiša samostojna Ajdovščina, ColCena: 270.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00260BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Severna Primorska
lokacija:
Col
področje podrobno:
Ajdovščina
leto izgradnje:
1978
leto prenove:
2005
velikost:
309,00 m²
parcela:
1.020 m²

opis

Ajdovščina, Col (Višnje), prodamo prijetno, prostorno in večinoma sprotno prenavljano klasično hišo v skupni površini 309 m2 (pribl. 91,5 m2 bivalnega prostora, ostalo balkon, terasa, shramba in garaža), z urejeno parcelo v velikosti 1.020 m2 in z lepim razgledom.

Prijetna, klasično grajena hiša s prizidkom in z garažo je bila v zadnjih nekaj desetletjih sprotno obnavljana (okoli leta 2005 je bila tako s tramovi kot z deskami zamenjana izolacijska pločevinasta streha, pribl. 10 let kasneje je bila obnovljena fasada, okoli leta 2017 je bila prenovljena vodovodna inštalacija v dodatni kopalnici in kuhinji, zamenjanih je bilo večina oken...) in je dobro vzdrževana. Hiša ima v pritličnem delu znotraj gabaritov pred leti na novo izdelano kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom, spalnico in daje prijeten občutek s povezavo na sončno dvorišče. V nadstropju je prvotno, prostorno trosobno stanovanje z balkonom, v hodniku je z montažnimi stopnicami povezava na naizdelano podstrešje. Ogrevanje hiše je na kurilno olje, opcija so tudi lesni peleti. Hiša je priključena na telekomunikacijsko, električno in lokalno vodovodno omrežje, v izgradnji je tudi "hubeljski" vodovod, za katerega je strošek že plačan, na robu zemljišča je dvoprekatna greznica.

Zemljišče je dokaj pravilne oblike, na robovih malce strmejše, s hišo na severnem delu, postavljeno dokaj na mejo. Zelo uporaben del je dvorišče pred hišo z lopo in z vrtom na vzhodni strani. Pretežno južni in delno zahodni del zemljišča je omejen s škarpami in z dovozno cesto. Dostop do hiše je po asfaltirani vaški cesti, ki je bila katastrsko izmerjena, urejena. 

Vsa nujno potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, pošta, frizer, cerkev, gostilna...) je v Colu, oddaljena vsega 1 km, medtem ko je do Ajdovščine pribl. 10 km, do Logatca pa pribl. 20km. 

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2% ali plačilo davka od prodaje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info