Hiša samostojna Bloke, Nova vasCena: 290.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00259BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Notranjska
lokacija:
Nova vas
področje podrobno:
Bloke
leto izgradnje:
1896
leto prenove:
1996
velikost:
260,00 m²
parcela:
1.290 m²

opis

Bloke, Nova Vas (Topol), prodamo prijetno, prostorno in večinoma prenovljeno klasično hišo v skupni površini 260 m2 (pribl. 210 m2 bivalnega prostora, ostalo loža, terasa in shramba), na lepi, ravni parceli pravilne oblike v velikosti 1.290 m2.

Prijetna, klasično grajena hiša s prizidkom je bila v zadnjih nekaj desetletjih obnavljana (v letih 1996 do 1998 zamenjana streha, fasada, kasneje okna, vodovodna inštalacija...) je sprotno in kvalitetno vzdrževana. Hiša je v osnovi starejša, vendar je bila z gradbenim dovoljenjem prizidana, tlorisno spremenjena in daje precej prostoren, prijeten občutek. V pritličju so dnevni prostori (prostorna dnevna soba s kaminom, funkcionalna, prostorna kuhinja z osrednjim "otokom") z zaprto teraso in kopalnico, medtem ko so v nadstropju delno mansardne, vendar zelo prostorne tri spalnice s kopalnico. Zemljišče je pravilne oblike, zelo uporabno razdeljeno na del pred hišo, ki se lepo povezuje s teraso in del z dodatnim gosodarskim objektom s parkirišči in garažo ter zelenjavnim vrtom. Dostop do hiše je po asfaltirani vaški cesti. Zemljišče na južni in vzhodni strani meji na asfaltirano, vaško cesto, ostalo na zelene površine sosedov.

Vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, lekarna, pošta, bencinska črpalka, zdravstvena in zobozdravstvena ambulanta) je v oddaljenosti vsega 3 km v Novi Vasi, predvidena je tudi gradnja trgovskega centra, stanovanj in doma za starejše. Možnost tudi menjave za stanovanje bližje Ljubljani.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2% ali plačilo davka od prodaje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info