Stanovanje dvosobno Vič Rudnik, Rožna dolinaCena: 230.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00258BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Rožna dolina
področje podrobno:
Vič Rudnik
leto izgradnje:
1929
leto prenove:
2017
velikost:
55,30 m²

E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Vič Rudnik, Rožna dolina; v večstanovanjski  hiši (šest enot) prodamo prostorno, pretežno obnovljeno dvosobno stanovanje skupne površine 55,3 m2 (50,7 m2 uporabne stanovanjske površine, 4,6 m2 odprte terase, balkona, lože), s solastnino na skupnih delih stavbe.

Stanovanjski objekt je bil v osnovi zgrajen v 30-ih letih, vendar je bil sredi 70-ih let dograjen, nadgrajen in obnovljen. V stanovanju so bila v zadnjih petih letih pretežno izvedena obnovitvena dela (prenovljena kopalnica, kuhinja z inštalacijami, tla, obloge, oprema,...), zato je eventuelno potrebno le osvežitve, zamenjave oken ipd.. Oprema ostaja v stanovanju, prav tako vsi aparati. Pred dvemi leti je bila na novo izvedena etažna, plinska inštalacija, preko katere se enota ogreva, hiša ima precej skupnih prostorov (skupna terasa, shramba-e). 

Lokacija je prijetna, vsa potrebna bivalna infrastruktura je na peš dosegu (v neposredni bližini so osnovna šola, vrtec, trgovina, banka, več postaj potniškega prometa, center mesta in Rožnik). Objekt je solidno vzdrževan, mesečni stroški se enakovredno delijo med stanovanjske enote (smeti po stan. enoti, voda po osebah, mesečno se na skupni račun vplačuje rezervni sklad). Enota je zemljiškoknjižno, katastrsko urejena, hitro vseljiva, zelo primerna za oddajanje v najem.

Ponudbeni pogoj prodajalke - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2 % ali deleža plačila za posredovanje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info