Stanovanje dvoinpolsobno Bežigrad, BS 3Cena: 280.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00256BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvoinpolsobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
BS 3
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1977
velikost:
62,70 m²
parcela:
89 m²

opis

Ljubljana, Bežigrad-BS3 (Maroltova ulica); prodamo atrijsko, funkcionalno dvoinpolsobno stanovanje skupne površine 62,7 m2 (61,1 m2 uporabne stanovanjske površine, 1,5 m2 kletne shrambe) in atrijem površine 89,0 m2.

Stanovanjski objekt je bil pred leti prenovljen, leta 2011 je bila prenovljena fasada objekta, leta 2013 je bila prenovljena streha. V stanovanju so bila preddesetimi leti zamenjana okna, odtoki s kopalnico in kuhinjo, radiatorji. Mirna, zahodna lega stanovanja nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo, saj se na peš dosegu nahaja vse potrebno. V neposredni bližini so tako osnovna kot srednja šola, vrtec, fakultete, pošta, banka, razni gostinski obrati, več postaj potniškega prometa in tudi priključek na AC.

Stanovanje je potrebno prenove (osvežitve), je pretežno opremljeno, prvotna oprema ostaja v stanovanju, prav tako vsi aparati. Je funkcionalno, z vsemi posameznimi ločenimi prostori (jedilnica s kuhinjsko nišo, dnevna soba, spalnica in kabinet). Stanovanje je orientirano na ozelenjeno, zahodno, dvoriščno stran.

Objekt je dobro vzdrževan, enota je zemljiškoknjižno, katastrsko urejena, hitro vseljiva.

Ponudbeni pogoj prodajalcev - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2 % ali deleža plačila za posredovanje v enaki višini.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info