Hiša samostojna Domžale, PodrečjeCena: 449.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00253BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Podrečje
področje podrobno:
Domžale
leto izgradnje:
2006
velikost:
144,50 m²
parcela:
450 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Domžale, Podrečje; na prijetni, mirni lokaciji, v urejenem, novejšem naselju prodamo funkcionalno zasnovano enostanovanjsko montažno hišo, v skupni izmeri 144,5 m2, na parceli velikosti 450 m2. Hiša je idealna za štiri ali petčlansko družino (ima štiri ločene sobe), ima približno 70 m2 uporabne površine v vsaki etaži in prostorno garažo za dve vozili kot prizidek k hiši.

Dodaten opis

Površina hiše / zemljišča

  • Hiša je sestavljena iz dveh etaž - K+M, skupno obsega približno 170 m2 bruto površine (neto pribl. 140 m2 skupne površine, pribl. 70 m2 po etaži z garažo in dodatno shrambo v pribl. izmeri 39 m2).
  • Zemljišče velikosti 450 m2 obsega dovozni, zahodni del pred hišo in garažo ter južni del z zelenico in teraso z nadstreškom.

Razporeditev in lega

  • Pritlična etaža; vetrolov, utility z električno toplotno črpalko voda-zemlja z zemeljskim kolektorjem in zalogovnikom vode, predprostor s stopniščem, shramba, tuš kopalnica, kabinet, kuhinja ter povezana jedilnica in dnevni prostor.
  • Mansardna etaža; stopnišče, predprostor, utility, kopalnica s tušem in s kopalno kadjo, dve otroški sobi ter spalnica z garderobo.

Lokacija in infrastruktura 
Samostojna, montažna hiša se nahaja v urejeni ulici novejših gradenj, z urejenim dostopom do javne, občinske ceste. V oddaljenosti nekaj kilometrov se nahaja vsa potrebna infrastruktura (primestni promet, trgovina, šola, vrtec, bencinski servis, gostinski lokali, sprehajalne poti, priključek na AC,...).

Dokumentacija   
Hiša je priključena na vso komunalno infrastrukturo (mestna kanalizacija, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje), z uporabnim dovoljenjem, parcela je katastrsko urejena, brez bremen in takoj na razpolago.

Pogoj prodajalcev je, da se strošek plačila za posredovanje razdeli tako, da kupec plača 2% od dogovorjene prodajne cene.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info