Poslovni prostor gostinski lokal Moste Polje, Nove JaršeCena: 100.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PP00252BK
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
gostinski lokal
regija:
Ljubljana
lokacija:
Nove Jarše
področje podrobno:
Moste Polje
leto izgradnje:
1988
velikost:
30,30 m²

G
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

V Novih Jaršah, na severnem delu poslovnega objekta na Ulici Gradnikove brigade, ob sprehajalni poti, šoli in vrtcu, prodamo poslovni prostor, prijeten gostinski lokal, ki se po potrebi lahko spremeni za različne namene in dejavnosti (trgovina, razne storitvene dejavnosti, ordinacija).

Poslovni prostor obsega 30,3 m2 skupne uporabne površine, v naravi je nadvse prijeten, topel gostinski lokal, z glavnim prostorom in šankom, z manjšim servisnim kotičkom zadaj in z ločenimi sanitarijami. Nadkrita, zračna terasa se nahaja ob zelenici in sprehajalni poti in ponuja ravno pravšnjo mero topline in domačnosti.

Poslovni prostor je sprotno vzdrževan in obnavljan, streha nad lokalom je bila v lastni režiji zamenjana okoli leta 2020, sanitarije so bile prenovljene pred dobrimi 13-imi leti, okoli leta 2018 je bila zamenjana vsa električna napeljava, od takrat je tudi inventar v lokalu. Ogrevanje je vezano na mestno toplovodno omrežje, poraba elektrike je preko lastnega števca, sanitarna voda se ogreva preko bojlerja, režijski, mesečni stroški so zelo zmerni. Prodaja se utečen posel, z urejenimi odnosi z vsemi dobavitelji, prav tako je pravno stanje same nepremičnine, ki je etažno vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen.

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info