Stanovanje enosobno Vič Rudnik, VičCena: 500,00 € / na mesec

Osnovni podatki

transakcija:
oddaja
šifra oglasa:
OS00248BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Vič
področje podrobno:
Vič Rudnik
leto izgradnje:
1978
velikost:
36,80 m²

opis

Lj. Vič, Viška cesta (blizu viškega pokopališča), v urejenem, nizkem večstanovanjskem objektu oddamo prijetno, svetlo enosobno stanovanje v skupni izmeri 36,8 m2, z balkonom in shrambo v kletni etaži objekta.

Stanovanje je bilo pred desetletjem prenovljeno, tako okna, inštalacije, kot talne obloge in oprema. Stanovanje obsega vstopni hodnik, iz katerega je prehod v vse prostore. Kuhinja je opremljena s kuhinjskimi elementi, z belo tehniko, kuhinjsko mizo s stoli in z nekaj malega posode. Iz nje je prehod na prijeten balkon, ki je orientiran na vzodno stran, parkirišče oziroma cesto. Soba je ločena, svetla, s posteljo, brez kavča in nekaj malega garderobnih ter TV omar. Kopalnica s tuš kabino, wc-jem in pralnim strojem ter bojlerjem, s katerim se ogreva sanitarna voda je bila prav tako obnovljena pred desetletjem. Stanovanje je čisto in lepo vzdrževano. Režim parkiranja je na dvorišču pred in ob objektu. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini (avtobus, trgovina, šola, vrtec...). Možen je hiter prevzem nepremičnine.

Pogoj najema je plačilo enomesečne varščine najemodajalcu in sprotno nadaljnje plačevanje. Oddaja se vestnemu najemniku, nekadilcu, brez domačih živali.

Lastnikov pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik-ca prevzame del stroškov za posredovanje v višini polovice enomesečne najemnine.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info