Stanovanje dvosobno Bežigrad, BežigradCena: 249.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00244BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1986
velikost:
63,50 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Lj., Bežigrad, "Rapova jama" (Ulica Metoda Mikuža); prodamo prijetno, funkcionalno in opremljeno dvosobno stanovanje skupne površine 63,5 m2 (52,1 m2 uporabne površine, 4,20 m2 zaprte lože, balkona, in 5,0 m2 shrambe).

Stanovanje je locirano v drugem nadstropju urejenega bloka z dvigalom in je primerno tudi za gibalno omejene ljudi. 

Vstopni hodnik, iz katerega je prehod do spalnice, kopalnice in prehodne kuhinje s prehodom do končnega dnevnega prostora in prijetne lože, daje občutek prostornosti. Enota je dokaj svetla, končni bivalni, dnevni prostor pa je možno tudi pregraditi v dodatno, ločeno spalnico. Je popolnoma opremljeno tudi z belo tehniko in takoj namenjeno bivanju.

Sam objekt je dobro vzdrževan, tako hodniki kot dvigala, zamenjana so bila vhodna vrata, talne obloge v pritličju objekta, zato daje občutek urejenosti.

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, tako šola, vrtec, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in rekreacijske površine, kot tudi priključek na AC. Stanovanje se prodaja z opremo, ki je v ceni, je zemljiškoknjižno urejeno in hitro vseljivo. Parkiranje je urejeno na občinskem parkirišču pred objektom z občinsko dovolilnico, možen je tudi dokup garaže v neposredni bližini.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame ali del stroškov za posredovanje ali plačilo davka od prodaje nepremičnine v višini 2% vrednosti nepremičnine.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info