Hiša samostojna Cerkvenjak, Grabonoški VrhCena: 120.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00238BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Podravska
lokacija:
Grabonoški Vrh
področje podrobno:
Cerkvenjak
leto izgradnje:
1985
velikost:
202,00 m²
parcela:
765 m²

G
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Cerkvenjak, Grabonoški vrh, na prijetni lokaciji na slemenu med Cogetinskim in Grabonoškim potokom prodamo funkcionalno in dokaj prostorno, montažno, delno podkleteno hišo v skupni površini okoli 202 m2 (notranje uporabne površine okoli 75 m2) na 765 m2 skupnega zemljišča.

Objekt je lociran na hribu ob lokalni, občinski, asfaltirani cesti in je dokaj lahko dostopen. Zemljišče je pretežno ravno, pravilne oblike in pravšnje velikosti. Hiša deluje zelo prostorno, saj se pritličje v garažnem delu povezuje z vinsko kletjo in uporabno, prostorno letno sobo. Visokopritlični del obsega dnevno-kuhinjsko bivalni del z izhodom na zelo prostorno teraso s krasnim razgledom v dolino, s kopalnico in spalnico, medtem ko sta dodatni dve spalnici z balkonom v zgornjem, delno mansardnem delu objekta. Pod teraso je kurilnica s cisterno za ogrevanje na kurilno olje, ob hiši je garaža. Objekt je priključen na električno in vodovodno omrežje, kanalizacija je urejena individualno preko lastne greznice. Objekt je sprotno vzdrževan in v dobrem stanju. Na robu parcele pod objektom je dodatna vrtna uta in zelenjavni vrt.

Dostop do glavne, regionalne ceste je nekaj kilometrov stran, prav tako vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, bencinska črpalka,...).

Enota je zemljiškoknjižno urejena, brez bremen, nevseljena in takoj na razpolago.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info