Hiša samostojna Logatec, LogatecCena: 250.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00236BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Logatec
področje podrobno:
Logatec
leto izgradnje:
1978
velikost:
228,00 m²
parcela:
857 m²

opis

Logatec, Martinj hrib; na prijetni lokaciji v mirnem naselju prodamo enostanovanjsko hišo, potrebno prenove, v skupni površini okoli 228 m2 (notranje uporabne površine okoli 85 m2) na 857 m2 skupnega zemljišča.

Objekt je lociran ob lokalni, občinski, asfaltirani cesti in je lahko dostopen. Zemljišče je pretežno ravno, delno trapezaste oblike in ravno pravšnje velikosti. Hiša ima v pritličnem delu trisobno stanovanje, kjer je bila okoli leta 2016 prenovljena kopalnica, hodnik, kuhinja in dnevna soba so bili delno adaptirani pred približno 10-imi leti, peč za ogrevanje na lesne pelete je bila zamenjana leta 2017. Hiša je delno podkletena, ob hiši je garaža. Objekt je priključen na električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje. Večjih vlaganj vanj ni bilo, zato je potreben prenove. Na robu parcele za objektom je dodaten vrtni objekt.

Dostop do ceste je formalno urejen, prav tako je blizu vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, bencinska črpalka, občinska uprava, priključek na avtocesto).

Enota je v fazi katastrskega urejanja in parceliranja, sicer zemljiškoknjižno urejena, brez bremen, nevseljena in hitro na razpolago.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info