Stanovanje trisobno Postojna, PostojnaCena: 195.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00232BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
regija:
Notranjska
lokacija:
Postojna
področje podrobno:
Postojna
leto izgradnje:
1890
leto prenove:
2020
velikost:
89,80 m²

E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Postojna, center (Ljubljanska cesta), v meščanski stanovanjsko poslovni hiši prodamo prenovljeno, funkcionalno in deloma opremljeno trisobno (razdeljeno na dve popolnoma funkcionalno ločeni enoti - enosobno in trisobno) stanovanje skupne površine 89,9 m2.

Stanovanjski objekt se nahaja ob Ljubljanski cesti, kjer je vsa potrebno bivalna infrastruktura; v neposredni bližini (na peš dosegu) se nahajajo šola, vrtec, trgovine, pošta, hotel, razni gostinski lokali in postaje potniškega prometa, parkiranje je urejeno na občinskem parkirišču za objektom. 

Stanovanje (v naravi sta to preko skupnega hodnika razdeljena manjše trisobno stanovanje in garsonjera z ločenima kopalnicama) je bilo v lanskem letu povsem prenovljeno, je opremljeno s pohištvom ki ostaja v stanovanju, prav tako vsi aparati. Je nadvse funkcionalno, nahaja se v drugem nadstropju, na koncu skupnega hodnika, kjer je lociran tudi povsem individualni vir ogrevanja (peč na lesne pelete). Meščansko stanovanje je svetlo, z višjimi stropovi, orientirano na obe strani objekta.  

Objekt je povprečno vzdrževan, leta 1995 je bila obnovljena streha, fasada desetletje prej, vendar se v rezervnem skladu zbirajo sredstva za obnovo le te.

Stanovanje je zemljiškoknjižno, katastrsko in etažno urejeno, je zelo primerno za oddajanje v najem, sam objekt ima uporabno dovoljenje, prevzem nepremičnine je možen po dogovoru. 

Ponudbeni pogoj prodajalca - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame ali polovični strošek posredovanja pri prodaji nepremičnine v višini 2% od dogovorjene prodajne cene ali prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine, prav tako v višini 2 %.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info