Stanovanje enoinpolsobno Ljubljana center, CenterCena: 250.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00228BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enoinpolsobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Center
področje podrobno:
Ljubljana center
leto izgradnje:
2009
velikost:
50,80 m²

B2
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Center, Njegoševa cesta (soseska "Njegošev kvart"), prodamo novejše, zelo funkcionalno in opremljeno enoinpolsobno stanovanje s krasno, prostorno ložo skupne površine 50,8 m2 (35,8 m2 uporabne stanovanjske površine, 11,3 m2 zaprte terase, lože in 3,7 m2 kletne shrambe) in z lastniškim parkirnim mestom v kletni etaži stavbe.

Stanovanjski objekt se nahaja ob Njegoševi cesti nasproti UKC-ja in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo; v neposredni bližini se poleg zdravstvene oskrbe nahajajo še osnovna šola, vrtec, gostinski obrati, več postaj potniškega prometa, do samega centra mesta je le nekaj minut peš.

Stanovanje je opremljeno s pohištvom po meri, ki ostaja v stanovanju, prav tako vsi aparati. Je nadvse funkcionalno, z ločenim spalnim prostorom z oknom. Nahaja se v tretjem nadstropju, od koder vas iz kletne, garažne etaže pripelje dvigalo. Stanovanje je dokaj svetlo, orientirano pretežno na vzhodno stran (spalnica na južno stran), objekt je umaknjen od prometnice. 

Objekt je dobro vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, oprema ostaja v stanovanju in je v ceni, stanovanje je zemljiškoknjižno, katastrsko urejeno, brez bremen in po dogovoru hitro vseljivo.

Ponudbeni pogoj prodajalke - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2 %.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info