Stanovanje garsonjera Bežigrad, BežigradCena: 450,00 € / na mesec

Osnovni podatki

transakcija:
oddaja
šifra oglasa:
OS00226BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
garsonjera
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1974
velikost:
34,70 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Lj. Bežigrad, Vodovodna ulica, v urejeni stanovanjski stolpnici oddamo svetlo garsonjero z ločeno kuhinjo v hodniku v skupni izmeri 34,7 m2 (uporabne stanovanjske površine 25,1 m2, z odprtim balkonom v izmeri 6,7 m2 in s kletjo v izmeri 2,9 m2) .

Stanovanje obsega vstopni hodnik - kuhinjo, kjer je bila nedavno zamenjana bela tehnika (steklokeramična plošča s pečico, hladilnikom in umivalnikom), naprej je z vrati ločena bivalno - spalna soba z omarami, jedilno mizico in kavčem (posteljo) z izhodom na zelo prostoren balkon v celotni širini sobe. Kopalnica s kopalno kadjo, wc-jem in pralnim strojem je v osnovnem stanju, vendar tako kot celotno stanovanje zelo čista in vzdrževana. Stanovanje je načeloma opremljeno z vso osnovno opremo. Režim parkiranja je na dvorišču pred objektom ali na ulici s parkirnim režimom mesta. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (avtobus, trgovina, šola, vrtec...). Možen hiter prevzem nepremičnine.

Pogoj najema je plačilo vsaj dvomesečne varščine najemodajalki in sprotno nadaljnje plačevanje. Oddaja se vestnemu najemniku, nekadilcu, brez domačih živali.

Lastničin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik-ca prevzame del stroškov za posredovanje v višini enomesečne najemnine.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info