Stanovanje dvosobno Vič Rudnik, BrdoCena: 360.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00225BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Brdo
področje podrobno:
Vič Rudnik
leto izgradnje:
2002
velikost:
109,00 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Vič (soseska Nova Grbina ob Cesti na Brdo); prodamo zelo prijetno, moderno stanovanje v dveh etažah (dupleks), funkcionalno in kakovostno opremljeno, skupne površine 109 m2 (103 m2 uporabne površine, 6 m2 shrambe) z lastniškim parkirnim mestom in možnostjo dokupa komfortne garaže.

Stanovanje je locirano v urejenem objektu intimnega, urejenega in zaprtega naselja, v neposredni bližini avtobusnega postajališča proge LPP št. 14, kar zagotavlja dobro povezanost znotraj glavnega mesta, zelo blizu sta tudi uvoz na ljubljansko obvoznico (uvoz/izvoz Lj.-Brdo) in južna vpadnica v mesto (Tržaška cesta).

Stanovanje se nahaja v vrhnjem, tretjem nadstropju in ima v večini S in J orientacijo. Spodnjo etažo v približni izmeri 60 m2 tvori dnevni prostor, povezan s kuhinjo, jedilnico, utilityem in kopalnico, medtem ko je zgornja, delno mansardna etaža v približni izmeri 43 m2 odprtega tipa (prostorna, zračna spalnica z vgradnimi omarami, delovnim kotičkom in krasno prostorno kopalnico - poleg tuša še z jacuzzijem in s savno). Enota je svetla, ogrevanje je etažno plinsko (peč bila zamenjana leta 2020), vsa poraba je preko individualnih merilnikov.

Sam objekt je dobro vzdrževan, tako hodniki kot dvigalo. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, tako trgovina, šola, vrtec, kot tudi priključek na AC. Stanovanje se prodaja z lastniškim parkirnim mestom v kletni etaži objekta in z opremo, ki sta v ceni. Možen je dokupa komfortne garaže (19 m2). Je etažno zemljiškoknjižno urejeno .

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info