Stanovanje dvosobno Bežigrad, BežigradCena: 170.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00214BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1927
velikost:
76,40 m²

E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Bežigrad (ob Bežigrajskem dvoru), v visokem pritličju štiristanovanjske, meščanske hiše, prodamo v solastniškem, idealnem deležu vpisano dvosobno stanovanje skupne površine 76,4 m2 (pribl. 63 m2 uporabne stanovanjske površine, pribl. 12,4 m2 kletne shrambe in pribl. 1,2 m2 zaprte lože).

Stanovanjski objekt se nahaja na križišču Peričeve in Topniške ulice in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo v neposredni bližini (trgovine, lokali, športne površine in površine z otroškimi igrali, zdravstveni dom, lekarna, banka, osnovna šola, vrtec, občino ter več postaj potniškega prometa,...).

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju štiristanovanjske hiše s približno enako velikimi stanovanji, in je pretežno orientirano na notranjo, južno in vzhodno, dvoriščno stran. Je prostorno, delno prenovljeno (leta 2003 so bila zamenjana okna, delno je bila zamenjana električna napeljava, v nekaterih prostorih so bili spuščeni malce višji stropovi), vendar po večini potrebno prenove. Na samem objektu je bila leta 2001 prenovljena streha (delno zamenjani tramovi, letve, nova kritina, žlebovi in strešna obrobe).  

Ogrevanje je izvedeno električno z radiatorji in invertersko klimo, obratovalni stroški so zelo zmerni in se plačujejo po porabi. Parkiranje je urejeno in zagotovljeno na skupnem mestnem zemljišču ob hiši, v ceni je tudi lastniška, zemljiškoknjižno in katastrsko vpisana garaža skupne površine 14 m2  (uporabne površine dela stavbe 11,8 m2). Obdeluje se tudi del dvorišča in zelenjavni vrt občinskega zemljišča pred objektom.

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje je v zemljiško knjigo vpisano v idealnem, solastniškem deležu na objektu, zato nakup s hipotekarnim posojilom ni mogoč, je brez bremen in vseljivo v nekaj mesecih po dogovoru. Možna tudi menjava za manjše stanovanje v Ljubljani (enoinpol ali dvosobno).

Ponudbeni pogoj prodajalca - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info