Stanovanje dvosobno Vič Rudnik, VičCena: 215.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00210BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Vič
področje podrobno:
Vič Rudnik
leto izgradnje:
1975
leto prenove:
2013
velikost:
56,60 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Vič (Tomažičeva ulica - nasproti Centra Vič), prodamo pritlično, izredno funkcionalno (predelano v dvoinpolsobno), prenovljeno in opremljeno dvosobno stanovanje skupne površine 56,6 m2 m2. 

Samo stanovanje je bilo povsem prenovljeno po letu 2013 (okna z roletami, inštalacije, kopalnica s kadjo, brušen parket in oprema...), medtem ko je bila streha objekta prenovljena v letošnjem letu. Stanovanje je bilo že pred leti funkcionalno predelano, tako da ima poleg kuhinjsko-bivalnega dela z balkonom še dve ločeni spalnici, prav tako sta ločena kopalnica in wc. Stanovanje je oremljeno s pohištvom po meri, ki po dogovoru ostaja v stanovanju, prav tako gospodinjski aparati. Dnevni del je orientiran na vzhodno stran, medtem ko sta obe spalnici obrnjeni na dvoriščno, zahodno stran. Stanovanje ima zastekljen balkon, lastniki uporabljajo tudi dodatni prostor v medetaži.   

Objekt je vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, pošta, policijska postaja, rekreacijske površine, AC priključek) je v neposredni bližini, parkiranje je urejeno na lastniškem dvorišču pred objektom, možen je tudi dokup garaže v bližnjem dupleksu. Stanovanje je zemljiškoknjižno, katastrsko urejeno, brez bremen in hitro vseljivo. Enota je zaradi pritličja in dovozne rampe primerna tudi za invalide.  

Ponudbeni pogoj prodajalcev - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info