Stanovanje dvosobno Bežigrad, BežigradCena: 210.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00208BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1979
velikost:
65,20 m²
parcela:
10 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Bežigrad (Glinškova ploščad), v pritličju nizkega, urejenega bloka, prodamo funkcionalno in delno opremljeno dvosobno stanovanje z manjšim atrijem skupne površine 65,2 m2 (pribl. 50 m2 uporabne stanovanjske površine, 9,6 m2 lože z atrijem in pribl. 5,7 m2 prostorne shrambe).

Stanovanjski objekt se nahaja v drugi polovici ploščadi in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo; v neposredni bližini je vrtec, več trgovin, lokal, športnih površin in površin z otroškimi igrali, lekarna, banka, osnovna šola ter več postaj potniškega prometa, železniška postaja...

Stanovanje je funkcionalno razporejeno; poleg bivalne kuhinje z izhodom na zagrajen atrij, sta še dve ločeni sobi (vmesna spalnica in dnevna soba na koncu), na koncu stanovanja tudi kopalnica z oknom, s kopalno kadjo in wc-jem. Stanovanje ima pred približno 15-imi leti zamenjana okna, na samem objektu je bila pred dobrimi 10-imi leti izvedena toplotna sanacija (fasada).  

Obratovalni stroški so zelo zmerni, parkiranje je urejeno na parkiriščih za in ob objektu.

Sam objekt je solidno vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje se prodaja z opremo ali brez, je zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen in vseljivo po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalcev - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info