Stanovanje enosobno Bežigrad, BežigradCena: 145.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00207BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1930
leto prenove:
2001
velikost:
56,00 m²

D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Bežigrad (bližina Smelta), v drugem nadstropju šeststanovanjske vile, prodamo prijetno, funkcionalno, mansardno in delno opremljeno enosobno stanovanje z balkonom skupne površine 56 m2 (pribl. 35 m2 uporabne stanovanjske površine, pribl. 7,5 m2 odprte terase, balkona in pribl. 7 m2 shrambe).

Stanovanjski objekt se nahaja na križišču Dunajske ceste in Zupanove ulice in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo v neposredni bližini (trgovine, lokali, športne površine in površine z otroškimi igrali, lekarna, banka, osnovna šola, vrtec ter več postaj potniškega prometa, priključek na AC...)

Stanovanje se nahaja v mansardi objekta, in je orientirano na notranjo, vzhodno, dvoriščno stran. Je prijetno in dokaj funkcionalno razporejeno; z vstopnim hodnikom, desno s tuš kopalnico in pralnim strojem ter plinsko pečjo, naravnost z bivalno kuhinjo z izhodom na teraso in ločeno spalno sobo z oknom. Stanovanje je bilo prenavljano pred približno 20-imi leti, prav tako sta bila takrat na samem objektu izvedena toplotna sanacija (fasada) in menjava strehe.  

Obratovalni stroški so zelo zmerni in se plačujejo po porabi, parkiranje je urejeno in zagotovljeno na lastniških parkiriščih za objektom.

Sam objekt je solidno vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje se prodaja delno opremljeno. Je zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen in vseljivo v nekaj mesecih po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalke - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info