Stanovanje štirisobno Moste Polje, FužineCena: 245.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00198BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štirisobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Fužine
področje podrobno:
Moste Polje
leto izgradnje:
1982
velikost:
89,10 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Fužine (Ulica Molniške čete), v prvem nadstropju nizkega, urejenega bloka, prodamo prostorno, zelo funkcionalno in delno opremljeno dvosobno stanovanje z dvema kabinetoma in s prostornim balkonom skupne površine 89,10 m2 m2 (pribl. 77,80 m2 uporabne stanovanjske površine, 5,20 m2 balkona, lože in pribl. 5,50 m2 shrambe).

Stanovanjski objekt se nahaja na začetku Fužin in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo; v neposredni bližini je več trgovin, lokalov, športnih površin, do lekarne, zdravnika, površin z otroškimi igrali, blizu sta osnovna šola, vrtec ter več postaj potniškega prometa...

Stanovanje je nadvse funkcionalno razporejeno; poleg na eni strani kuhinjsko bivalnega dela s prostornim balkonom, do treh ločenih spalnih prostorov na drugi strani, preko osrednjega sanitarnega "vozla" z ločeno kopalnico in wc-jem. Stanovanje ima pred leti zamenjana okna, na samem objektu je bila pred meseci izvedena in zaključena toplotna sanacija (fasada).  

Vsi stroški se obračunavajo po porabi in so zelo zmerni, parkiranje je urejeno na parkiriščih pred in za objektom.

Sam objekt je dobro vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje se lahko prodaja z opremo ali brez, je zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen in vseljivo po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalcev - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info