Stanovanje dvosobno Ljubljana center, CenterCena: 290.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00197BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Center
področje podrobno:
Ljubljana center
leto izgradnje:
2005
velikost:
92,30 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, center, Nove Poljane (Povšetova ulica), v vrhnjem nadstropju prodamo novejše, funkcionalno in opremljeno dvosobno stanovanje s krasno teraso skupne površine 92,30 m2 m2 (pribl. 52,30 m2 uporabne stanovanjske površine, 30,30 m2 odprte terase in pribl. 5 m2 shrambe).

Stanovanjsko poslovni objekt na robu soseske Nove Poljane se nahaja ob Povšetovi ulici in nudi vso potrebno bivalno infrastrukturo; v neposredni bližini se nahajata lekarna in splošni zdravnik, na notranjem dvorišču  je park z otroškimi igrali, blizu je osnovna šola, vrtec ter športni park Kodeljevo, postaja potniškega prometa, do samega centra mesta pa je 15 minut peš.

Stanovanje je opremljeno s pohištvom po meri, ki ostaja v stanovanju, prav tako vsi aparati. Vse notranje stene so montažne, zato je možno tloris prirediti po lastnih željah. Nahaja se v tretjem, vrhnjem nadstropju, do koder vas iz pritlične ali kletne-garažne etaže, pripelje dvigalo. Stanovanje ima precej steklenih površin, odlikuje pa ga izredno prostorna, intimna terasa z dodatno shrambo in lepim razgledom. 

Vsi stroški se obračunavajo po porabi in so zelo zmerni, parkiranje je urejeno z lastniškim parkirnim mestom tik ob vhodu.

Sam objekt je dobro vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje se prodaja z opremo, je zemljiškoknjižno, katastrsko urejeno, brez bremen in vseljivo po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalke - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info