Počitniški objekt hiša Podčetrtek, OlimjeCena: 55.000,00 €

PRODANO

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PP00192BK
vrsta objekta:
počitniški objekt
tip:
hiša
regija:
Savinjska
lokacija:
Olimje
področje podrobno:
Podčetrtek
leto izgradnje:
1995
velikost:
63,90 m²
energetski razred:
EI ni potrebna (334.člen EI-1)

opis

Podčetrtek, Terme Olimje, v objemu narave, v kampu Natura, vsem tistim, ki se radi gibate na svežem zraku v zeleni naravi ter aktivno preživljate svoj oddih, vam v neposredni bližini bazenskega kompleksa Aqualuna in nedaleč stran od Term Olimia ponujamo prijetno, funkcionalno, sproti obnavljano leseno počitniško hiško v skupni izmeri pribl. 64 m2 (v naravi dve ločeni spalnici, dnevno-kuhinjski prostor, kopalnica, terasa z nadstreškom).

Enota je bila sproti vzdrževana in je bila pred leti lično prenovljena (sama kopalnica in kuhinja leta 2018), takrat so bile zamenjanje tudi posteljnina, vzmetnice, posoda, klimi v obeh prostorih, steklokeramična plošča. V naravi enota obsega dnevno kuhinjski del z dodatnim raztegljivim ležiščem, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in omaro, druga s tremi ležišči in omaro), kopalnico in pa teraso z mizo ter parkirno mesto.

Hiška je prijetno opremljena, tako s pohištvom, LCD televizorjem, klima napravami, kot z vso potrebno kuhinjsko opremo za takojšnje prebivanje. 

Mesečni obratovalni stroški objekta so približno 204,00 eur, v kar so všteti vsi obratovalni stroški kot tudi sorazmerni stroški vzdrževanja okolice in infrastrukture (elektrika, komunala, voda, internet, televizija, javna razsvetljava, košnja trave oz. urejanje okolice...).

Enota je zemljiškoknjižno vpisana, urejena, brez bremen, prevzem enote je možen po dogovoru.

Hiška se oddaja tudi preko portala Booking.com, do katere je povezava preko linka http://www.booking.com/hotel/si/pocitniska-hiska-olimje.html?lang=sl  in je lahko tudi vaša poslovna priložnost.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info