Hiša vrstna Ljubljana center, TrnovoCena: 240.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00188BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
vrstna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Trnovo
področje podrobno:
Ljubljana center
leto izgradnje:
1970
velikost:
170,00 m²
parcela:
248 m²
energetski razred:
Energetska izkaznica v pridobivanju

opis

Ljubljana, Trnovo (Jelovškova ulica), prodamo idealni solastniški delež do 7/10-in vmesne vrstne hiše, ki stoji na skupni parceli 248 m2 (stavbišča pod stavbo 113 m2), kar v naravi predstavlja dve etažno ločeni stanovanji v pritličju in v prvem nadstropju. 

- V PRITLIČJU je samostojno 2-sobno stanovanje s predsobo, kopalnico (banja, wc, bide, umivalnik, pralni stroj), kuhinjo-jedilnico-dnevno sobo (z izhodom na teraso in vrt), otroško sobo in dodatno garažo, kurilnico, teraso, zunaj s podkletenim vrtnim paviljonom in celotnim vrtom na notranji južni strani. Je edino stanovanje, ki ima dostop na vrt;

-  V 1. NAD je samostojno 3-sobno stanovanje s predsobo, kopalnico (tuš, wc, bide, umivalnik, pralni stroj), kuhinjo-jedilnico, dnevno sobo z izhodom na teraso in pokrit zastekljen zimski vrt, spalnico, sobo. To stanovanje nima dostopa na vrt.

Hiša je klasično grajena, skupaj ima tri etaže P+1+M, naprodaj sta P+1, preostalega dela hiše v deležu 3/10-in je lastnik sorodnik prodajalk in v naravi predstavlja celotno mansardno etažo s souporabo glavnega vhoda, vetrolova in stopnišča ter zemljišča za dostop na sprednji severni strani hiše.

Obe stanovanji sta v zelo solidnem stanju, uporabni, takoj vseljivi in kot taki zanimivi tako za lastno rabo kot za morebitno oddajanje. Obe stanovanji se prodajata skupaj.

Objekt se ogreva centralno s skupno pečjo na kurilno olje, v hišo je pripeljan mestni plin, dimnik je saniran in ima že vgrejeno "rf"cev, zato je možna predelava v etažno plinsko ogrevanje.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info