Stanovanje trisobno Bežigrad, BežigradCena: 179.000,00 €

PRODANO

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00179BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1976
velikost:
81,70 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Ljubljana, Bežigrad, Bratovševa ploščad (blizu Lekarna, NLB, Mercator...); prodamo prostorno in funkcionalno razporejeno trisobno stanovanje v skupni površini dela stavbe 81,70 m2 (bivalni prostor in nerazporejen prostor skupaj 74,20 m2, balkon 3,80 m2, shramba v kleti 3,70 m2).

Stanovanje je dobro vzdrževano, delno prenovljeno, sicer pa bolj ali manj v prvotnem stanju (pred nekaj leti vgrajena nova bela PVC okna s termopan zasteklitvijo in roletami, zamenjana je bila kompletna kuhinja in novi radiatorji s termostatskimi ventili).

LOKACIJA: stanovanjski objekt leži okoli 200 m od Dunajske ceste in okoli 100 m od Slovenčeve, v bližini Lekarne in vse ostale infrastrukture kot so O.Š. Danile Kumar, vrtca Ciciban v katastrski občini Ježica. V radiju od 50 do 800m je vsa infrastruktura: tudi MPP št. 6, 8 in 14, rekreativne površine, priključek do AC...

OBJEKT: celoten objekt je dobro vzdrževan, čist, lepo urejen, 8-nadstropen. Nadstropja povezuje stopnišče z nizkimi stopnicami. Razsvetljava stopnišč urejena s senzorskimi svetili. Z objektom upravlja podjetje SZ Ruski car d.o.o. Parkiranje za en avto je urejeno za zamreženem fiksnim lastniškim parkirnim mestom v kletni etaži pod ploščadjo (v primeru nakupa garaže), za drugi avto in obiske pa je v okolici na voljo veliko površin.

OPIS STANOVANJA: stanovanje je v celoti obrnjeno v notranjo mirno stran, v smeri J (juga), 3. nad./8, 2x dvigalo, stanovanje je opremljeno s starejšo opremo (razen kuhinja, ki je novejša), domofon.... Stanovanje ima ločena števca za toplo in hladno vodo in vse priključke: CK-toplovod, internet-optika različnih operaterjev itd.

PROSTORI: prva predsoba takoj pri vhodu v dnevnem delu preko katere se dostopa v bivalne prostore na eni strani in spalne prostore ter sanitarije na drugi strani, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, pokriti balkon oz. mala terasa dostopna iz dnevne sobe, druga predsoba v nočnem delu kjer je postavljena velika garderobna omara po celotni dolžini stene, 2x soba in kopalnica z wc in shramba v kleti, ter souporaba kolesarnice in ostalih skupnih prostorov. 

POMEMBNA DEJSTVA OB PRENOVI: stena med kuhinjo in dnevno sobo je lahka in nenosilna zato jo je mogoče enostavno odstraniti in prostora popolnoma povezati, prav tako je enaka stena tudi med obema sobama.

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, enota ima dobro in funkcionalno razporeditev, je zemljiškoknjižno urejeno, možen je takojšen prepis in prevzem stanovanja (prazno oseb).

Možnost dokupa zamreženega garažnega boxa pod ploščadjo, neposredno pod objektom, velikosti 12,50 m2, prav tako vpisano v ZK.

STORITEV POSREDOVANJA: prodajalčev ponudbeni pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info