Stanovanje dvosobno Vrhnika, VrhnikaCena: 129.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00169BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Vrhnika
področje podrobno:
Vrhnika
leto izgradnje:
1985
leto prenove:
1997
velikost:
66,60 m²
energetski razred:
Energetska izkaznica v pridobivanju

opis

Lj., Vrhnika, Prečna pot; na prijetni, mirni lokaciji v pritličju večstanovanjskega objekta prodamo prostorno dvosobno stanovanje s pribl. 66-imi m2 skupne površine dela stavbe (58,6 m2 uporabne površine in  pribl. 4,00 m2 balkona). 

Stanovanje je locirano v nizkem pritličju hiše. Obsega prostorno vstopno vežo, prostori si sledijo zaporedno na desni strani enote - dnevni prostor je povezan z bivalno, kuhinjsko nišo, sledi spalnica, iz le te pa zaprt balkon, ki služi kot otroška soba. Kopalnica s kopalno kadjo in wcjem je v enem, na koncu hodnika. Enota se ogreva individualno preko panelnih radiatorjev, je pa možnost tudi preko skupnega, plinskega ogrevanja po sorazmerni porabi. K stanovanju pripada pritlični balkon pred vhodom v stanovanje in sorazmerni, solastniški del pribl. 540 m2 skupnega zemljišča.

Enota je zemljiškoknjižno, etažno urejena, vseljiva po dogovoru. Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, ...) je v neposredni bližini.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info