Hiša samostojna Ljutomer, DrakovciCena: 55.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00160BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Pomurska
lokacija:
Drakovci
področje podrobno:
Ljutomer
leto izgradnje:
1984
velikost:
240,00 m²
parcela:
7.151 m²

opis

V Drakovcih pri Mali Nedelji, vsega par kilometrov od Bioterm Mala Nedelja (občina Ljutomer), na prijetni, zelo mirni lokaciji, prodamo manjšo, samostojno hišo v skupni površini pribl. 240 m2, od tega pribl. 120 m2 uporabne stanovanjske površine (ostalo garaža pribl. 13 m2, terasa dobrih 10 m2 in kletnih prostorov). 

Objekt je bil zgrajen leta 1984, je klasično grajen in v povprečnem stanju. Pred in ob hiši je tlakovan del, kjer je možno parkiranje, prav tako manjša garaža, zadaj, na vrtnem delu je zelenjavni vrt in dvorišče. Objekt je priključen na eletrično, vodovodno, telefonsko omrežje. Ogrevanje same hiše je trenutno na kurilno olje, lahko tudi na trdo gorivo.

Zemljišče ob objektu je ograjeno, večja, nekaj tisoč m2 velika njiva se funkcionalno drži zemljišča okoli hiše in skupaj tvorijo zaključeno celoto. Dostop do hiše je po občinskem zemljišču. Prevzem nepremičnine je možen po dogovoru.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info