Počitniški objekt vikend Šmarje pri Jelšah, Babna RekaCena: 49.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PP00143BK
vrsta objekta:
počitniški objekt
tip:
vikend
regija:
Savinjska
lokacija:
Babna Reka
področje podrobno:
Šmarje pri Jelšah
leto izgradnje:
1870
velikost:
82,00 m²
parcela:
10.100 m²

opis

Šmarje pri Jelšah, Babna Reka; na prijetni, malce umaknjeni lokaciji na hribu, z lepim razgledom, prodamo bivalni vikend, skupne površine pribl. 82 m2 (pribl. 27 uporabne površine dela stavbe v nadstropju, podobna površina mansarde in kleti), na parceli površine 10.100 m2.

Hiša obsega tri etaže; visoko pritličje, v katerem je bivalna kuhinja in dnevna soba z zastekljenim vstopnim balkonom, mansardo, v kateri sta dve sobi in kletno etažo ("gradnja v hrib"), v kateri sta kopalnica in vinska klet. Parcela je trapezaste oblike, deloma precej strma. Na parceli pod hišo je tudi dobro stoletje star zaprt kozolec, na parceli več zelenjavnih vrtov, sadnega drevja in grmovnic. Pred hišo je dovoz in prostor za parkiranje, dovoz do hiše je po nekaj sto metrov dolgi občinski makadamski poti.

Hiša je sprotno vzdrževana, priključena je na vodovodno, električno omrežje, ogrevanje je kombinirano preko peči na trdo gorivo, električnih radiatorjev in peči na olje. 

Hiša je do večjih krajev, kot so Podčetrtek, Rogaška Slatina, Šmarje pri Jelšah, oddaljena pribl. 15 km, kjer je vsa potrebna infrastruktura. Enota je namenjena predvsem ljudem, ki radi sami kaj postorijo na hiši in ljubijo mir ter lepe razglede.

Enota je zemljiškoknjižno urejena, brez bremen, takoj na razpolago.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info