Počitniški objekt vikend Šentrupert, Draga pri ŠentrupertuCena: 58.000,00 €

PRODANO

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00138BK
vrsta objekta:
počitniški objekt
tip:
vikend
regija:
Dolenjska
lokacija:
Draga pri Šentrupertu
področje podrobno:
Šentrupert
leto izgradnje:
1978
velikost:
74,00 m²
parcela:
1.018 m²

opis

Šentrupert, Draga pri Šentrupertu; na prijetni lokaciji na hribu (s krasnim razgledom) prodamo klasično grajen bivalni vikend, skupne površine pribl. 74 m2 (pribl. 36 uporabne površine dela stavbe), na parceli površine 1.018 m2.

Hiša obsega dve etaži; pritličje, v katerem je prijetno, funkcionalno dvosobno stanovanje (s pred leti prenovljeno kopalnico) z manjšo teraso in kletno etažo ("gradnja v hrib"), v kateri je poleg urejene garaže še ločen družabni prostor, kurilnica, priročna delavnica ter wc. Parcela je pravilne, pravokotne oblike, vendar precej strma. Na parceli pod objektom je bil pred leti odstranjen vinograd, na ličnih teras je posajeno sadno drevje in grmovnice. Pred hišo je dovoz in prostor za parkiranje, ob hiši in pod njo je uporaben atrij s prostorom za druženje in vstopom v pritlično-kletni del.

Hiša je sprotno vzdrževana, priključena je na vodovodno, električno omrežje, ogrevanje je preko novejšega kamina v dnevnem prostoru. Locirana je približno 2-3 km nad vasjo Draga, kjer je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina...), namenjena predvsem ljudem, ki radi sami kaj postorijo na hiši in ljubijo mir ter lepe razglede.

Enota je zemljiškoknjižno urejena, brez bremen, takoj na razpolago.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info