Hiša vrstna Šiška, VižmarjeCena: 209.000,00 €

PRODANO

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00087BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
vrstna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Vižmarje
področje podrobno:
Šiška
leto izgradnje:
1974
velikost:
120,00 m²
parcela:
342 m²

opis

Lj. Šiška, Vižmarje (za Mercatorjem), na prijetni, mirni lokaciji prodamo krajno vrstno hišo v skupni izmeri pribl. 120 m2 na celotnem zemljišču v izmeri 342 m2 (z dodatno, ločeno garažo ob hiši v izmeri 16 m2). 

V polkletni etaži je poleg garaže še prehodna kurilnica, z dvema shrambama, v visokem pritličju je poleg dnevnega prostora in wcja še kuhinja, povezana z jedilnico z izhodom na balkon in vrt, v nadstropju sta poleg kopalnice še dve prostorni sobi z manjšo teraso, stopnišče pa vodi še v mansardni del, kjer je samska soba (z vodo in odtokom) ter del neizdelanega podstrešja. 

Hiša se je pričela graditi sredi 60ih let, vseljena je bila nekaj let kasneje. Pred dobrimi 20imi leti se je na hiši obnovila fasada (dodano 5 cm izolacije), pred pribl. petimi leti je bila zamenjana kritina (salonitke), splošno gledano pa je hiša potrebna prenove. 

Ogrevanje je centralno na kurilno olje, cisterna je vkopana ob hiši, prav tako je objekt priključen na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje. 

Hiša je prazna oseb in stvari, je zemljiškoknjižno vpisana in urejena, prevzem je možen takoj, vsa potrebna infrastruktura je v bližini.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

 

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info