Stanovanje enosobno Rogaška Slatina, Rogaška SlatinaCena: 75.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00076BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enosobno
regija:
Savinjska
lokacija:
Rogaška Slatina
področje podrobno:
Rogaška Slatina
leto izgradnje:
1978
leto prenove:
2007
velikost:
118,40 m²

opis

Rogaška Slatina, Pod Bellevuejem, na prijetni, mirni lokaciji, le nekaj minut hoje nad hotelsko zdraviliškim kompleksom, prodamo prijetno, pred leti pretežno obnovljeno enosobno stanovanje v izmeri 48,4 m2, kar v zemljiški knjigi predstavlja 1/3 solastniški delež. 

Enota se nahaja v hiši dvojčku,  z lastnim vhodom, s pred štirimi leti povsem na novo napeljanim vodovodnim priključkom, pred desetimi leti je bil prav tako ločen elektro priključek, prenovljena je bila elektro napeljava.

Stanovanje obsega 43,4 m2 stanovanjske površine, pod stanovanjem se v pritličju nahaja kolesarnica oziroma shramba v izmeri 5 m2, pred vhodom je pribl. 8 m2 terase, iz bivalne kuhinje (18 m2) je izhod na pribl. 9 m2 velik balkon, nad stanovanjem pa je iz vstopne dnevne sobe (20 m2) dostop do neizdelanega podstrešja, ki meri dobrih 52 m2.

Enota se občasno turistično oddaja, je opremljena in takoj na razpolago, parkiranje zagotovljeno pred objektom (vhodom). 

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info