Stanovanje dvosobno Bežigrad, BežigradCena: 210.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00199BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1977
leto prenove:
2008
velikost:
70,40 m²

opis

Ljubljana, Bežigrad (Glinškova ploščad), prodamo prostorno, svetlo, prenovljeno in opremljeno dvosobno stanovanje skupne površine 70,4 m2 m2 (pribl. 57,10 m2 uporabne stanovanjske površine, 3,90 m2 balkona, ki je zaprt in povečan v stanovanjsko površino in pribl. 5 m2 shrambe).

Samo stanovanje je bilo povsem prenovljeno po letu 2008 (vse vodovodne in električne inštalacije, zamenjan parket in oprema...), takrat je bila na objektu prenovljena tudi fasada, medtem ko je bila streha objekta prenovljena pet let kasneje. Stanovanje je opremljeno s pohištvom po meri, ki po dogovoru ostaja v stanovanju, prav tako gospodinjski aparati. Enota ima lep razgled, orientirano je proti zahodu. 

Sam objekt je solidno vzdrževan, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, stanovanje je zemljiškoknjižno, katastrsko urejeno, brez bremen in vseljivo po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalke - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame strošek plačila davka od prodaje nepremičnine v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info