Hiša samostojna Šiška, BrodCena: 850.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00187BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Brod
področje podrobno:
Šiška
leto izgradnje:
1930
velikost:
255,00 m²
parcela:
2.190 m²
energetski razred:
Energetska izkaznica v pridobivanju

opis

Lj., Šiška, Brod; prodamo klasično grajeno enostanovanjsko hišo v skupni površini pribl. 255 m2 (pribl. 138 m2 uporabne površine) na krasni parceli skupne površine 2.190 m2.

Hiša obsega dve etaži, pritlično in delno mansardno nadstropje, potrebna je ali konkretne prenove, gradnje na novo ali izgradnje večih eno ali dvostanovanjskih objektov. Ima vse komunalne priključke (vodovodno, električno, kanalizacijsko in optično). 

Samo zemljišče je v celoti ograjeno, za hišo je zelenjavni vrt, medtem ko je preostanek zemljišča zelenica in sadni vrt. Dovoz do hiše je urejen po levem robu zemljišča, pred hišo je dovoz in dovolj zunanjega parkirnega prostora. Nahaja se na lahko dostopni ulici in je kot nalašč za sprehode, rekreacijo in športne aktivnosti. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, prav tako priključek na AC. 

Enota je zemljiškoknjižno vpisana, urejena, brez bremen, vseljiva po dogovoru, prav tako je katastrsko urejeno tudi samo zemljišče.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info