Hiša dvojček Bežigrad, PodgoricaCena: 205.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00178BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
regija:
Ljubljana
lokacija:
Podgorica
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
2020
velikost:
166,60 m²
parcela:
291 m²

opis

Lj., Šentjakob (Podgorica), na Kraljevi ulici; v začetku mirnega naselja prodamo enoto dvojčka v fazi izgradnje v skupni površini 166,6 m2, na zemljišu površine 291 m2. Dvojček bo zgrajen do III. gradbene faze, na željo kupca se po dogovoru in po želji gradnja lahko izvede "na ključ".

LOKACIJA IN LEGA OBJEKTA:

Objekt se nahaja v Šentjakobu, v naselju Podgorica na Kraljevi ulici, v urejenem in mirnem naselju že obstoječih in nekaj na novo nastajajočih objektov. Orientacija enote dvojčka je jugozahodna, z veliko sonca. Dostop do objekta je urejen z lokalne ceste.

VELIKOST:

Površina enote dvojčka skupno znaša 166,6 m2 neto površine, od tega je pribl. 110,9 m2 skupaj v pritličju in nadstropju ter 55,6 m2 v mansardi objekta.

Pritličje obsega velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dnevni WC, v nadstropju sta dve spalnici, velika kopalnica ter utility, medtem ko je v mansardi je možna ureditev dodatnih spalnih prostorov ali delno ločene stanovanjske enote. V fazi izgradnje je še možna delna prilagoditev notranjih prostorov.

Skupna površina zemljišča je 291 m2, kjer je možnost parkiranja treh vozil.

MATERIALI:

Nosilne stene so klasično opečnate debeline 25 cm s horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Nad pritličjem in nadstropjem sta AB plošči. Ostrešje je leseno, streha je enokapna. Notranje stopnice so izvedene klasično, armiranobetonsko. 

ZUNANJA UREDITEV IN INFRASTRUKTURA

Po dogovoru boi zvedena groba zunanja ureditev, izvedba nasipov na mestu tlakovanih površin brez finalnih obdelav in humusirane zelenice.

Možen bo priklop na vse infrastrukturne priključke - elektrika, vodovod, kanalizacija, plin.

V bližini je AC priključek, LPP postaja, trgovina, šola, vrtec, prav tako se v okolici nahaja veliko zelenih površin, ki omogočajo preživljanje prostega časa v naravi.

 

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info