Stanovanje dvosobno Domžale, Preserje pri RadomljahCena: 139.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00185BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Preserje pri Radomljah
področje podrobno:
Domžale
leto izgradnje:
1980
leto prenove:
2007
velikost:
49,00 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Domžale, v Preserjah pri Radomljah prodamo zelo svetlo, funkcionalno in opremljeno dvosobno stanovanje skupne površine 69 m2 m2 (pribl. 49 m2 uporabne stanovanjske površine, 19 m2 odprte terase oziroma balkona in 1,10 m2 shrambe v istem nadstropju).

Sam objekt je bil leta 2007 v celoti prenovljen in nadgrajen. Stanovanje je bilo ob zadnji vselitvi pred parimi let na novo opremljeno (kuhinja, vgradne omare po meri, pohištvo...). Nahaja se v tretjem, vrhnjem nadstropju in ima čudovit razgled na Julijske Alpe in Karavanke (severovzhodna orientacija), vidi se tudi ljubljanski grad. 

Stanovanje je izredno svetlo, iz vstopnega hodnika je na desno prehod v spalnico z vgradnimi omarami, vmes je kopalnica, na levo je kuhinjsko - bivalni del, ki obsega odprto kuhinjo z jedilnim delom in dnevnim prostorom ter povezavo z balkonom. Celoten stanovanjski del je orientiran na prostoren, dolg balkon.

Vsi stroški se obračunavajo po porabi (elektrika, voda in etažno plinsko ogrevanje) in so zelo zmerni, parkiranje je urejeno na dveh lastniških parkirnih mestih pred objektom.

Sam objekt je dobro vzdrževan. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, tako trgovine, šola, vrtec. Stanovanje se prodaja delno z opremo, je zemljiškoknjižno urejeno in vseljivo po dogovoru.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info